Διαφημιστείτε στο west-crete.com

ΑΥΞΗΣΤΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΝ ΠΙΘΑΝΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!

Η παρούσα τοποθεσία web αποτελεί μια από τις κορυφαίες τοποθεσίες για την Κρήτη, μιας και οι επισκέπτες της ενδιαφέρονται πραγματικά να επισκεφτούν το νησί και ειδικότερα το δυτικό μέρος του. Σας παρέχει εστιασμένη διαφήμιση που απευθύνεται σε συγκεκριμένο διαφημιστικό κοινό και η οποία προσφέρει πολύ καλύτερα αποτελέσματα από τη διαφήμιση σε κάποια τοποθεσία στο web που αφορά εν γένει σε ταξίδια, τουρισμό και την Ελλάδα.

Η τοποθεσία μας περιέχει εκατοντάδες σελίδες στα Αγγλικά, περίπου 200 σελίδες στα Γαλλικά και στα Ιταλικά και 60 σελίδες στα Γερμανικά προσφέροντας έτσι μια πληθώρα επιλογών για τη βέλτιστη τοποθέτηση της διαφήμισής σας βάσει του τύπου της επιχείρησής σας, της τοποθεσίας της και του ποσοστού έκθεσης που σας ενδιαφέρει.

Προσφέρουμε δύο τύπους διαφημίσεων:

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στη σύλληψη της διαφημιστικής ιδέας ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας δημιουργικό (creative).

Ο αριθμός των επισκεπτών μας έχει σημειώσει σταθερή αύξηση και τώρα αγγίζει τους 1.000.000 επισκέπτες ανά έτος με εμφανίσεις 4.000.000 σελίδων περίπου. Οι περισσότεροι από τους επισκέπτες αυτούς αναζητούν πληροφορίες για διακοπές στην Κρήτη και αποτελούν δυνητικούς πελάτες.

Θα χαρούμε να σας στείλουμε email με περαιτέρω λεπτομέρειες.

© west-crete.com 1999 - 2022  | EMAIL